Hoppa direkt till innehållet

Hotellupplevelse

Miljöbild från ikea hotell. två kineser i vardagsrummet

Vill du lägga fokus på aktiviteter och möten ska du och ditt resesällskap sova bekvämt på hotell. Nedan är nedslag i denna standard. Bo på Smålands största hotell mitt i Älmhult eller ett hotell mitt i naturen - två varianter av bekvämlighet.

IKEA Hotell

IKEA Hotell är i skrivande stund Smålands största hotell med sina 254 rum. Dock präglas hotellet snarare av en internationell hemkänsla än ett hotellkomplex. Placerat mittemot IKEA museum och strax intill IKEAs olika Älmhultskontor är hotellet fullt sysselsatt med olika möten och konferenser hela veckorna. På helgerna och sommartid hittar fler och fler turister hit. Troligen är det de prisvärda boendealternativen i bra hotellstandard som lockar tillsammans med ett gästbemötande i sann IKEA-anda. Välkomnande och hemtrevligt ska det vara!

Läs mer om IKEA Hotell här.länk till annan webbplats

Varför inte unna dig en herrgårdsupplevelse?

Möckelsnäs Herrgård är omgiven av vacker natur, inte minst sjön Möckeln gör sig påmind både i restaurangen och från flera av rummen. Ett bokstavligt talat stenkast från herrgården ligger Kronans naturreservat med en liten vandringsstig. Hela halvön är faktiskt ett paradis för den naturintresserade och hela sex naturreservat finns inom cykelavstånd.

Läs mer om Möckelsnäs Herrgård här.länk till annan webbplats

Här hittar du våra boenden.
Till toppen